WordPress website laten maken

Tijd voor een website die presteert? U heeft nog geen website of u huidige website komt niet hoog te staan in Google en scoort weinig klanten? Wij zijn dan uw partner om uw doelen te behalen. Stap voor stap zullen wij in kaart brengen wat er moet gebeuren. Met onze kennis kunnen wij kwaliteit leveren en een goede online strategie realiseren.

WordPress website laten maken

Google Analytics integratie

Het is belangrijk om gegevens te verzamelen over de gebruikers die uw website gebruiken. Zo krijgt u beter inzicht in uw potentiële klanten. Doordat wij de website integreren met Google Analytics krijgt uw inzicht in deze data.

PageSpeed Insights

Het is van uiterst belang dat de website zo snel mogelijk laad. Als een pagina langer dan 3 seconden duurt om te laden kan de bezoeker al afhaken. Niet alleen is het een fijne gebruikerservaring als de website snel is ook zal de pagina beter scoren in Google en zo hoger in de zoekresultaten verschijnen. Met de door Google ontwikkelde Pagespeed Insights tool kan hier inzicht verkregen worden. Wij zullen een zo hoog mogelijke score realiseren.

Managed webhosting

Als u bij ons een website laat ontwikkelen, voegen wij daar ook meteen webhosting aan toe. De management van deze hosting nemen wij van u over. Als u al een server heeft, kunnen wij een bestaande website kosteloos migreren.

Meertalig

Hoe meer talen een website aanbiedt hoe groter het potentiële publiek is dat bereikt kan worden. Met onze uitgebreide vertaalnetwerk en speciale software kunnen wij moeiteloos de teksten vertalen en de websites in meerdere talen presenteren.

Responsive en mobiel vriendelijk

Sinds de komst van mobiel internet bezoeken steeds meer klanten een website via hun mobiel. Het is van groot belang dat de mobiele gebruikerservaring even goed is als op een desktop. Dit betekent dat de design responsive moet zijn en goed schaalt naar een kleiner scherm. Tevens hanteert Google sinds een paar jaar een mobile first strategie waarbij websites die goed afgestemd zijn op mobiel gebruik, hoger scoren in de zoekresultaten.

SEO

Hoe hoger een website in de zoekresultaten komt te staan hoe meer klanten uw bereikt. Het is van uiterst belang de SEO van een website op order is. Wij zullen ervoor zorgen dat de website aan alle regels zoals correcte meta-titels, -keywords en -descripties, correcte heading tags en correcte alt attributes voor afbeeldingen voldoet.

Facebook integratie

Door de website te integreren met Facebook kan u gebruik maken van alle voordelen die het platform aanbiedt. Door middel van Pixel kan het gedrag van de bezoekers geanalyseerd worden wat vervolgens gebruikt kan worden om betere marketingscampagnes via Facebook te maken. Ook kunnen bezoekers makkelijk direct vanaf de site chatten via Messenger.

Content Management System

Doordat wij gebruik maken van het WordPress platform maken wij het mogelijk dat u zelf de inhoud van een website kan bepalen. Door simpelweg in te loggen op een dashboard kunt u naar hartenlust zelf afbeeldingen en teksten aanpassen en zelfs nieuwe pagina’s toevoegen. Daar is geen webdesigner meer voor nodig (we helpen wel natuurlijk als dat nodig is ;) ).

SSL en beveiliging

Het is van groot belang dat de verbinding van een website beveiligd is. Dit is te herkennen aan slotje in de zoekbalk naast het opgezocht domein. Door een gratis SSL certificaat toe te voegen kunnen wij dat waarborgen. Sinds een paar jaar geeft Google ook voorrang aan beveiligde websites. Een beveiligde website komt hoger te staan in de zoekresultaten en verbetert de SEO.

Design

Etaleren is begeren. Niet alleen is het noodzaak dat de website technisch op orde is, het oog wil ook wat. Een goede eerste indruk en een site dat fijn te navigeren is zorgt voor een betere klantenervaring. Wij kunnen helpen met huisstijl, kleurenschema, lettertype en logo voor uw bedrijf.

Onderhoud

Onderhoud hoeft u zelf niet te doen. Het up-to-date houden van de software en periodieke onderhoud zullen wij op de achtergrond uitvoeren. Webhosting van ons is inclusief deze dienst. Zo heeft u er nooit last van.

Copywriting en keywords

Mocht u zelf niet al teksten klaar hebben staan dan kunnen wij voor u inspringen. Eerst zullen wij uitgebreid uw merk of product leren kennen zodat we goed weten wat voor teksten aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten, voordat wij aan de slag gaan. Ook kunnen wij een uitgebreide keyword analyse doen om ervoor te zorgen dat de teksten zo hoog mogelijk in Google komen te staan.

E-mail hosting

Als u bij ons uw website host krijgt uw daar ook e-mail hosting bij. Er is geen limiet op het aantal accounts of inboxen dat gemaakt kan worden. Indien u al e-mail heeft op een andere host kunnen wij dit kosteloos migreren naar de nieuwe server.

Persoonlijk

Wij zijn niet van het snelle werk. Daarom zullen wij de tijd nemen om uw bedrijf te leren kennen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Alleen zo kunnen wij garant staan voor goede kwaliteit.

Onze tarieven

We kunnen niet zo maar een prijs opnoemen, want dat hangt af van te veel factoren. Is er al een draaiboek beschikbaar? Een kleurenschema en huisstijl? Zijn de teksten al geschreven? Hoe groot is de website? Dat gezegd hebbende kunnen wij wel een mogelijke indicatie geven. Prijzen kunnen van alles tussen de €750,00 en €1500,00 ex. BTW zijn. Als u een offerte aanvraagt, zullen wij samen met u inventariseren wat u wilt en wat daarvoor moet gebeuren. De opstelling van deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

  • Managed webhosting + e-mail hosting
    € 9.99 ex. BTW
    De prijs is per maand. Als u al over een server beschikt, kunnen wij gratis helpen een bestaande website en daarbij horende e-mail accounts te migreren naar de nieuwe server. U kunt oneindig veel mailboxen aanmaken. Inclusief gratis SSL encryptie.
  • Ontwikkeling website
    € 750,00 - 1500,00 ex. BTW
    Het is lastig om vooraf een goede schatting te maken van de prijs. Daarvoor moeten wij eerst met uw in gesprek om inzicht te krijgen in uw doelen. Een kleine simpele website met wat tekst en afbeeldingen hoeft niet veel te kosten, maar een grotere website meer functionaliteit zal dan al wat meer gaan kosten.