De Juiste Vertaler

De Juiste Vertaler is een vertaal bureau gevestigd in Leiden die zich specialiseert in verschillende vertaal domeinen zoals juridisch en financieel. Samen hebben we besloten om ook vertaaldiensten aan te bieden voor websites en webshops.

logo Shoptrader

Shoptrader

Shoptrader is een leverancier van e-commerce software voor klein en groot bedrijf. Het platform biedt u de mogelijkheid om een succesvolle internetondernemer te zijn. Bespaar tijd door snel en makkelijk uw artikelen aan te bieden aan een groot aantal bezoekers. Professioneel over komen zonder daar enorme investeringen voor te doen of veel moeite aan te besteden. Laat u ontzorgen en richt u voor 100% op de online verkoop van uw product. Als trotse partner van Shoptrader zullen wij voor u klaar staan om u te ondersteunen in uw online ondernemen. Denk aan implementatie diensten, teksten schrijven, SEO optimalisatie en koppelingen aanleggen tussen verschillende diensten als boekhouding en online verkoopkanalen zoals Bol.com of Marktplaats.

Woosa logo

Woosa

Woosa is een leverancier van WooCommerce plugins. Sinds de oprichting in 2017 is er in Almere hard gewerkt aan de beste plugins voor zowel webshop als leverancier. Dankzij de focus van Woosa op de e-commerce branche, zijn zij inmiddels een echte specialist als het gaat om webshop plugins. We delen dan ook samen met Woosa onze kennis graag om gezamenlijk het beste resultaat op zowel korte als lange termijn te realiseren.

Zij werken vanuit efficiëntie. Stabiele code en WooCommerce plugins met de focus op gebruiksgemak. Hun doel is om indruk te maken op uw bedrijf en klanten.