Daniël Mizrahi

Daniël Mizrahi

Directeur
Bsc. Informatica
Universiteit van Amsterdam

Ik houd me bezig met het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Denk aan contact met de klanten, overzien van alle lopende projecten en het aansturen van ons team. Echter ben ik natuurlijk gewoon een informaticus in hart en nieren en zal dus ook altijd persoonlijk betrokken zijn met alles wat te maken heeft met programmeren voor alle klanten.

Jaako Kristiansen

Jaako Kristiansen

Web developer
Bsc. Technische Aardwetenschappen
Technische Universiteit Delft

Als webdeveloper houd ik me bezig met de frontend van websites en webshops. Naast dat ik de technische kennis heb die hiervoor nodig is, vind ik het ook leuk om me bezig te houden met het design zelf. Het is van groot belang dat de bezoeker van een website een fijne gebruikerservaring heeft. Niet alleen moet alles goed lopen het moet ook visueel aantrekkelijk zijn.

Costijn Sommeling

Costijn Sommeling

Copywriter en SEO specialist
Msc. Marine Biologie
Götebergs Universitet

Als copywriter ben ik onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van pakkende productomschrijvingen, SEO-geoptimaliseerde teksten en artikelen die zorgen voor conversie. Bij Node Development schrijf ik niet alleen pakkende teksten – ik verdiep me in het onderwerp en doe onderzoek naar zoekwoorden. Daarmee ben je verzekerd van een tekst die pakkend is én zorgt dat lezers overgaan tot aankoop.

Willem

Willem

Senior Aquarium Manager

Ik ben verantwoordelijk voor het aquarium.