Webshop uit eigen huis

Als het voor ons erg makkelijk is om een goede webshop te maken dan betekent dat natuurlijk dat we ook net zo goed zelf een webshop kunnen opzetten. Zo gezegd gedaan. Onze eigen webshop is tot stond gekomen in de vorm van Aanhanger Aanbod (https://www.aanhangeraanbod.nl/). Deze webshop is gebouwd boven op het WooCommerce platform dat zelf weer bovenop het WordPress platform is gebouwd. Door deze platformen te gebruiken is het heel gemakkelijk om producten en pagina’s te bewerken en/of toe te voegen via een grafische interface. Zoals elke webshop is het natuurlijk mogelijk om een account aan te maken, producten in een winkelmandje te stoppen en af te rekenen. In dit geval wordt het afrekenen verzorgd door het Mollie platform (https://www.mollie.com/), welke natuurlijk betaalmethodes zoals iDeal beschikbaar maakt, maar ook meer exotische providers zoals SOFORT (Duitsland), Klarna (België en Duitsland) en natuurlijk ook credit card.

Samenwerking met Euroscaffold

Deze webshop is in samenwerking met Euroscaffold (https://www.euroscaffold.com/) opgezet. Euroscaffold produceert al meer dan 10 jaar aluminium rolsteigers, ladders en trappen van hoge kwaliteit dat ook nog eens voor een zachte prijs. Hun webshop Steigerverkoop (https://www.steigerverkoop.nl/), welke ook gerealiseerd is door Node Development, presteert al een tijdje heel goed met ondertussen al meer dan 1000 positieve reviews en dat succes willen ze ook voortzetten in andere markten. In dit geval de aanhanger markt. Euroscaffold heeft ons deze keer benaderd om niet alleen de webshop voor hun op te zetten, maar ook om het beheer, marketing en handel uit te voeren in de vorm van een gezamenlijke onderneming. Dat betekent dat als u een webshop bij ons afneemt dat wij niet alleen een webshop kunnen bouwen, maar ook ruim ervaring hebben met runnen van zo een webshop.

Kwaliteit voor een goede prijs

Aanhanger Aanbod levert kwaliteit aanhangers van A merken Anssems, Hulco en Vlemmix. Euroscaffold heeft ook plannen om in de toekomst aanhangers uit eigen fabriek te gaan aanbieden. Verkoop van aanhangers moet heel breed genomen worden. Denk aan de normale aanhangers waar van alles op ingeladen kan worden tot aan boot- en paardentrailers en (voertuig)transporters. Op het moment beiden we alleen complete producten aan, maar later zal dit ook losse onderdelen zijn.

Onderhoud en reparatie

Naast de verkoop van aanhangers biedt Aanhanger Aanbod ook onderhoud en reparatie van aanhanger aan. Onze monteurs zijn BOVAG gecertificeerd en u kunt veilig bij ons terecht voor een APK keuring.