Een koppeling aanmaken

Op zoek naar een koppeling tussen uw webshop en een ander systeem? Of u nou Lightspeed, WooCommerce, Shoptrader of Shopify gebruikt, zolang het gewenste systeem waarmee een koppeling dient gemaakt te worden over een API beschikt, kunnen wij een koppeling aanmaken. Zo wordt tijd en moeite bespaart.

koppelingen

Boekhouding

Door middel van een koppeling tussen uw webshop en een boekhoudprogramma kunnen automatisch alle binnenkomende bestellingen ingevoerd worden met relevante gegevens zoals BTW. Handmatig facturen invoeren is verleden tijd.

Leverancier

In zee met een nieuwe leverancier? Maak een koppeling tussen uw webshop en de leverancier en importeer automatisch alle producten met relevante data zoals teksten, afbeeldingen en prijzen.

Dropshipment

Maak een koppeling met een dropshiper en importeer automatisch alle producten met alle relevantie data zoals teksten, afbeeldingen en prijzen en houd deze data ook synchroon. Binnenkomende bestellingen kunnen automatisch doorverwezen worden naar de dropshipper waarna zonder omkijken uw bestellingen automatisch vervuld worden.

Voorraadbeheer

Houd uw voorraad automatisch bij. Als er bestellingen met succes uitgevoerd worden, kunnen deze makkelijk geautomatiseerd worden met een achterliggen voorraadbeheersysteem. Ook omgekeerd als het achterliggende beheersysteem aangeeft dat de producten niet meer op voorraad zijn, kan automatisch aangegeven worden dat de producten in kwestie tijdelijk niet leverbaar zijn.

Lightspeed, WooCommerce, Shoptrader of Shopify

Welk platform u ook gebruikt wij kunnen er mee overweg. Ook als uw platform er niet tussen staat kunnen wij misschien iets betekenen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

REST of SOAP

Hoewel moderne systemen tegenwoordig gebruik maken van een REST API als interface kunnen wij ook overweg met legacy systemen die nog gebruik maken van SOAP. In de meeste gevallen zal de data dan ook in het WSDL format uitgewisseld worden. Beiden zullen geen probleem zijn voor ons.

Marktplaatsen

Verkoop uw handelswaar ook op marktplaatsen zoals bol.com, Amazon en Marktplaats. Door een koppeling te leggen tussen de marktplaats en de webshop kunnen de producten inclusief prijzen, teksten en afbeeldingen gesynchroniseerd worden met de webshop. Ook bestellingen kunnen doorgespeeld worden.

Synchronisatie

Indien gewenst kunnen wij ook een koppeling leggen tussen 2 of meerdere webshops. Zo kan één webshop gebruikt worden om meerdere webshops te voorzien van dezelfde producten en alle data die daarbij hoort. Ook koppelingen tussen verschillende platformen is mogelijk.

Maatwerk

Ziet u niet waar u naar op zoek bent? Geen probleem. Gezien onze ruime ervaring kunnen wij ook onconventionele koppelingen aanmaken. Neem contact met ons op en wij zullen gratis de situatie analyseren en daarna pas een offerte uitschrijven.

Offerte op maat

Een schatting maken van wat een koppeling zal kosten is lastig. Echter zullen wij eerst een inventarisatie maken van het probleem en de oplossing daarvan en daarna pas een offerte uitschrijven. Deze analyse om de offerte op te stellen, is gratis en geheel vrijblijvend. Uw zit nergens aan vast. Prijzen zullen waarschijnlijk alles tussen de paar honderd en paar duizend euro zitten.