Webshop laten maken

Op zoek om uw waar online te verkopen? De afgelopen jaren vinden steeds meer klanten hun weg naar online webshops i.p.v. winkels fysiek te bezoeken. Dit zal alleen maar verder toenemen. Het is van groot belang dat een webshop technisch in orde is en goed ingericht is om de concurrentie voor te lopen. Met onze kennis van over IT en SEO kunnen wij er voor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers bij u terecht komen.

webshop

Google Analytics Integratie

Het is belangrijk om gegevens te verzamelen over de gebruikers die uw webshop gebruiken. Zo krijgt u beter inzicht in uw potentiële klanten en in welke producten zij zijn geïntereseerd en hun demografische gegevens. Doordat wij de webshop integreren met Google Analytics krijgt uw inzicht in deze data en kunt u een betere klantervaring aanbieden toegespitst op de klant.

PageSpeed Insights

Het is van uiterst belang dat de website zo snel mogelijk laad. Als een pagina langer dan 3 seconden duurt om te laden kan de bezoeker al afhaken. Niet alleen is het een fijne gebruikerservaring als de website snel is ook zal de pagina beter scoren in Google en zo hoger in de zoekresultaten verschijnen. Met de door Google ontwikkelde Pagespeed Insights tool kan hier inzicht verkregen worden. Wij zullen een zo hoog mogelijke score realiseren.

Managed webhosting

Als u er voor kiest om het WooCommerce platformen te gebruiken, voegen wij daar ook meteen webhosting aan toe. De management van deze hosting nemen wij van u over. Als u al een server heeft, kunnen wij een bestaande webshop kosteloos migreren.

Meertalig

Hoe meer talen een webshop aanbiedt hoe groter het potentiële publiek is dat bereikt kan worden. Met onze uitgebreide vertaalnetwerk en speciale software kunnen wij moeiteloos de productteksten en overige teksten vertalen en de webshop in meerdere talen presenteren. Zo kan ook internationaal producten verkocht worden.

Responsive en mobiel vriendelijk

Sinds de komst van mobiel internet kopen steeds meer klanten hun gewenste producten via hun mobiel. Het is van groot belang dat de mobiele gebruikerservaring even goed is als op een desktop. Dit betekent dat de design responsive moet zijn en goed schaalt naar een kleiner scherm. Tevens hanteert Google sinds een paar jaar een mobile first strategie waarbij websites die goed afgestemd zijn op mobiel gebruik, hoger scoren in de zoekresultaten.

SEO

Hoe hoger een website in de zoekresultaten komt te staan hoe meer klanten uw bereikt. Het is van uiterst belang de SEO van een website op order is. Wij zullen ervoor zorgen dat de website aan alle regels zoals correcte meta-titels, -keywords en -descripties, correcte heading tags en correcte alt attributes voor afbeeldingen voldoet.

SEO

Door de website te integreren met Facebook kan u gebruik maken van alle voordelen die het platform aanbiedt. Door middel van Pixel kan het gedrag van de bezoekers geanalyseerd worden wat vervolgens gebruikt kan worden om betere marketingscampagnes via Facebook te maken. Ook kunnen bezoekers makkelijk direct vanaf de site chatten via Messenger. Daarnaast is het ook mogelijk om het productbestand te koppelen het verkoopkanaal van een Facebook pagina. Zo kunnen klanten direct uw producten bekijken en bestellen zonder Facebook te verlaten.

Content Management System

Doordat wij gebruik maken van het WordPress + WooCommerce platform maken wij het mogelijk dat u zelf de inhoud van een webshop kan bepalen. Door simpelweg in te loggen op een dashboard kunt u naar hartenlust zelf afbeeldingen en teksten aanpassen en nieuwe producten toevoegen. Daar is geen webdesigner meer voor nodig (we helpen wel natuurlijk als dat nodig is ;) ).

SSL en beveiliging

Het is van groot belang dat de verbinding van een webshop beveiligd is. Dit is te herkennen aan slotje in de zoekbalk naast het opgezocht domein. Door een gratis SSL certificaat toe te voegen kunnen wij dat waarborgen. Sinds een paar jaar geeft Google ook voorrang aan beveiligde webshops. Een beveiligde webshop komt hoger te staan in de zoekresultaten en verbetert de SEO.

Design

Etaleren is begeren. Niet alleen is het noodzaak dat de webshop technisch op orde is, het oog wil ook wat. Een goede eerste indruk en een webshop dat fijn te navigeren is zorgt ervoor dat klanten beter hun weg kunnen vinden naar het juiste producten en een betere klantenervaring. Wij kunnen helpen met huisstijl, kleurenschema, lettertype en logo voor uw bedrijf.

Onderhoud

Onderhoud hoeft u zelf niet te doen. Het up-to-date houden van de software en periodieke onderhoud zullen wij op de achtergrond uitvoeren. Webhosting van ons is inclusief deze dienst. Zo heeft u er nooit last van.

Copywriting en keywords

Mocht u zelf niet al teksten klaar hebben staan dan kunnen wij voor u inspringen. Eerst zullen wij uitgebreid uw merk of product leren kennen zodat we goed weten wat voor teksten aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten, voordat wij aan de slag gaan. Ook kunnen wij een uitgebreide keyword analyse doen om ervoor te zorgen dat de teksten zo hoog mogelijk in Google komen te staan.

E-mail hosting

Als u bij ons uw website host krijgt uw daar ook e-mail hosting bij. Er is geen limiet op het aantal accounts of inboxen dat gemaakt kan worden. Indien u al e-mail heeft op een andere host kunnen wij dit kosteloos migreren naar de nieuwe server.

Persoonlijk

Wij zijn niet van het snelle werk. Daarom zullen wij de tijd nemen om uw bedrijf te leren kennen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Alleen zo kunnen wij garant staan voor goede kwaliteit.